Betta på hundsporter

Om du älskar hundar lika mycket som jag gör rekommenderar jag att du tar en titt på olika hundsporter. Du kan faktiskt betta på hundsport, hur spännande är inte det? Den vanligaste och mest populära typen av hundsport är hundkapplöpningar. Det är vanligtvis Greyhound Racing som erbjuds när du vill betta på just hundar. Ibland kan du också hitta betting på hundutställningar, där du ska gissa vilka hundar som kommer längst i tävlingen och vinner om du gissar rätt.

Ibland när jag och Zilk går ut på en längre promenad brukar vi ibland stanna till i någon park eller på en hundrastgård. Då är det perfekt att betta lite för att koppla av lite extra. Som tur är finns det många mobilcasino som erbjuder betting på hundsport, vilket innebär att du kan satsa på odds oavsett om du är hemma eller inte. Det är ett bra tidsfördriv när Zilk leker med andra hundar i rastgården.

Betta på hundsporter

Greyhound Racing

Greyhound är världens snabbaste hundras och det är ännu inte så jättevanligt med hundsport just i Sverige. Det är dock mycket större i andra länder och du kan därmed hitta betting från hela världen på just hundkapplöpningar. Även om du aldrig bettat tidigare och inte vet om det är någonting för dig kan det vara trevligt att prova. Kanske kommer du få ett helt nytt intresse. Du kan ju följa hundsporter även utan att satsa pengar också.

Andra hundspel

Om du inte gillar just betting kan du även hitta andra spel med hundar på nätet. Det finns till exempel online slots med hundtema som också är bra avkoppling. Du kan också hitta böcker och filmer med hundar som tema. Oavsett om du väljer spel, film eller bok är det en perfekt sysselsättning när du gosar i soffan med hunden. Zilk brukar själv titta och lyssna när hundarna skäller på teven eller i mobilen, så det känns som att vi tittar tillsammans.