Koppla av med hundspel

Hunden är vår bästa vän, det kan nog alla hundägare hålla med om. Och som tur är så finns det väldigt många spelautomater som har just dessa små fyrbenta vännerna som tema. Kan det bli bättre? En kombination av hundar och spelautomater. Det finns många olika funktioner på spelautomater, men i det här inlägget kommer du kunna läsa om spelautomater som jag hittat och som har hundar som tema och som har fina specialfunktioner.

Populära spelautomater med hundar

När det kommer till spelautomater med hundar är de med free spins och diverse bonusar de absolut bästa. Man får lite mer och det blir lite av det bästa från båda världarna med tema och specialfunktioner. Några som är kul och som man kan utnyttja free spins på är Cash Puppy, Puppy Love, Puppy Payday, Diamond Dogs och Dog ‘n’ Roll. I alla dessa är temat hundar och de har alla specialfunktioner som wilds och scatters.

Free spins ger mer valuta för spelpengarna

När det kommer till att spela spelautomater på nätet så finns det väldigt många olika sorter att välja bland, inte bara sådana som har med hundar att göra, även om sådana spel ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Vanligtvis så är reglerna att om du i ett spel får tillräckligt många scatter-symboler under en runda så kommer du att bli tilldelad free spins vilket ger dig x antal snurr gratis.

Det är dock skillnad på att spela gratis free spins och att man spelar gratis i demoversioner. Och det beror på att i demoversioner så kan man inte vinna riktigt pengar. Det är bara en version av spelet där man kan provspela. Med free spins däremot så brukar man spela med samma insats som man spelade med när man vann dem, och det gör att man alltså får mer valuta för spelpengarna.