Zilk har träffat sina syskon!

Zilk Feb 21, 2017 No Comments

Hej alla bloggläsare!

Jag måste bara berätta berätta om hur härlig min eftermiddag har varit. Ni alla känner ju till min hund Zilk vid det här laget. Zilk har två syskon som båAda bor i två andra familjer. Det är lite tråkigt att han inte får vara med sin riktiga familj så ofta, så idag hade jag bestämt träff med de två hundägarna som äger Zoliks två syskon.

Vad vi gjorde.

Jag och Zilk mötte upp de två hundägarna vid ett stort naturreservat i närheten av där jag bor. Där finns det väldigt många stora gräsytor som är perfekta för hundar att springa på! Det finns även massor av bänkar som är perfekta för oss ägare när man inte orkar hålla upp med hundarnas energi.

Zilk har träffat sina syskon!

Så fort vi fick syn på de två andra hundarna blev Zilk helt överlycklig och började springa omkring. Efter några minuter av hetsiga hälsningar mellan hundarna så började de lugna ner sig. Jag hade med mig en fotboll som vi tre hundägare passade mellan våra hundar i början.

För det mesta skötte hundarna sitt lekande själva och vi ägare kunde prata med varandra. Alla syskonen verkar vara väldigt härliga och deras likheter är otroliga! Deras familje-band är väldigt tydligt och man märker att de kommer ifrån samma mamma.

Deras relation

De tre syskonen var så glada och kunde inte sluta leka! De var något år sedan som Zilk träffade sina syskon sen sist och det märktes. De fokuserade bara på varandra och märkte knappt av sina ägares existenser. Så fint och härligt att se!

Slutet gott, allting gott

Jag tror att Zilk och hans syskon verkligen uppskattade denna dag! Har inte sätt min hund så här tillfreds på länge. Därför har vi bokat in ett möte med dem redan nästa vecka!

Jessica Hansen